top of page

Den zdraví ve VITSOLu

Ve VITSOLu jsme 12.6.2024 uspořádali Den zdraví, akci zaměřenou na podporu zdraví a pohody našich zaměstnanců. Tento den byl plný informací a aktivit, které měly za cíl zvýšit povědomí o důležitosti prevence a péče o vlastní zdraví.

Naši zaměstnanci měli příležitost zjistit, jak na tom jsou po zdravotní stránce, a získat cenné rady ohledně prevence různých onemocnění. Bylo zde několik stanovišť, kde odborníci poskytovali konzultace a doporučení týkající se zdravé výživy, cvičení a celkového životního stylu. Také jsme se zaměřili na duševní zdraví a techniky, jak zvládat stres a udržovat psychickou pohodu.

Zdraví je jen jedno a my ve VITSOLu si uvědomujeme, jak důležité je o něj pečovat. Tato akce nebyla pouze o informacích, ale také o motivaci k lepšímu a zdravějšímu životnímu stylu. Chceme, aby naši zaměstnanci věděli, že jejich zdraví a pohoda jsou pro nás jako společnost prioritou.

Děkujeme všem, kteří se Dne zdraví zúčastnili, a těšíme se na další podobné akce, které nám pomohou udržet zdravé a spokojené pracovní prostředí.






Comments


bottom of page